Se on cheloitu nestemäinen kalium, joka helpottaa kaliumin saatavuutta. Koska se on täysin liukeneva, sen käyttö on erittäin nopeaa ja se imeytyy välittömästi kasviin.
Parantaa hedelmien, vihannesten ja teollisten viljelykasvien organoleptista laatua sekä koristekasvien kukkien väritystä. Kun sitä käytetään kasvukauden lopussa (ennen sadonkorjuuta), se nopeuttaa kypsymistä, lisää kuivuutta kestävyyttä ja ilmastohaasteiden sietokykyä. Sopivan chelatoivan aineen läsnäolo takaa kaliumin täydellisen saatavuuden riippumatta käytetyn veden laadusta lehtilannoitus- ja kastelukäsittelyissä.
SKU:n/a
Koko:1000 LITRAA, 20 LITRAA, 5 LITRAA
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Ammoniakkityppilannoitteiden joukossa yksi tärkeimmistä on kalsiumammoniumnitraatti. Puolittamalla typen saanti nitriittimuodossa ja puolittamalla ammoniakkimuodossa, edistetään heti imeytyvää typpilähdettä ja toista, joka on hitaammin hyväksikäytettävissä. Tarjoamme siis ylimääräistä typpeä, joka jää tiettyyn määrään maahan. Suositellaan, että se sekoitetaan koko viljelykierron ajan, peittosovelluksina, lähellä kasvin suurinta typpitarvetta.
Vakuutetut rikkauksia:
Kokonaistyppi (N): 27,2 %
Nitriittityppi (N): 13,2 %
Ammoniakkityppi (N): 14 %
Kokonaismagnesiumoksidi (MgO): 4 %
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi